Tanuld meg az Osmo Action használatát 10 perc alatt

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy a DJI új Osmo Action-jének használata meglehetősen bonyolult, mivel ez a nagyteljesítményű kamera tele van tömve különféle műszaki tulajdonságokkal. Azonban a fényképezés az Osmo Action-nel nagyon egyszerű. Akár az érintőképernyőn navigálsz, akár a DJI Mimo alkalmazásban, az Osmo Action alapvető működése könnyen megtanulható.

Gombok vezérlése

Nézzük meg az Osmo Action-ön található gombok funkcióit.

Switch On/Off – Be/Ki kapcsoló; StandBy Mode On/Off – Készenléti mód Be/Ki; Shutter Button – Zárgomb; Start/Stop Recording – Felvétel indítása/leállítása; SnapShot – Pillanatfelvétel

QS Button – QS gomb; Long Press: Switch Screens – Hosszan lenyomva: Képernyőváltás; Short Press: Switch Modes/Return to Homescreen – Üzemmódváltás/Vissza a nyitóképernyőre; USB-C Port – USB-C port

Akkumulátor kivétele
Ha nem tudod, mit kell tenni, kissé trükkösnek tűnhet az akkumulátor kivétele az Osmo Action-ből. Nyomd meg a két akkumulátor-kioldó gombot, és vedd ki az akkumulátort az alább látható módon:

Aktiválás
Az Osmo Action aktiválásához telepítened kell a DJI Mimo alkalmazást a mobileszközödre. Ezután kövesd az alábbi lépéseket:
Érintőképernyő be-/kikapcsolása
Az Osmo Action bekapcsolt állapotában, hogy takarékoskodj az akkumulátor élettartamával, az érintőképernyő kikapcsolásához nyomd meg a bekapcsológombot.

Fényképezési üzemmódok közti váltás
Nyomd be a QuickSwitch gombot, és bökj a használni kívánt fényképezési üzemmódra.

Képernyők közti váltás
A képernyők közti váltáshoz vagy két ujjal kétszer megérinted az Osmo Action érintőképernyőjét, vagy megnyomod és nyomva tartod a QS gombot.

Pillanatfelvétel
Ne mulassz el egyetlen pillanatot sem az Osmo Action pillanatfelvétel funkciójával! Ez a funkció lehetővé teszi a fényképezés azonnali megkezdését, még akkor is, ha a kamera ki van kapcsolva. Ehhez elég csak a zárgombot megnyomnod.

Rocksteady bekapcsolása
Kapcsolj videó üzemmódba, és gördíts felfelé az Osmo Action érintőképernyőjén. A RockSteady bekapcsolásához bökj a jobb felső sarokban látható szimbólumra.

Hosszú expozíciós idejű képek
Az Osmo Action lehetővé teszi a zársebesség 120 másodpercre csökkentését, mely tökéletes a csillagokkal teli éjszakai égbolt lefényképezésére.

Egyéni üzemmód
Az egyszerű használat és a megnövelt hatékonyság érdekében az Egyéni üzemmód lehetővé teszi számodra a gyakran használt fényképezési üzemmódok és expozíciós beállítások tárolását, előkeresését és kiválasztását.
Hangvezérlés
Fényképezz érintés nélkül az Osmo Action Hangvezérlés funkciójával. Ez a hasznos funkció lehetővé tesz számodra öt alapvető funkció végrehajtását, csak a parancsszavak hangos kimondásával.


Voice Control Commands – Hangvezérlő parancsok; Start Recording – Felvétel indítása; Stop Recording – Felvétel leállítása; Take Photo – Fényképfelvétel; Screen Switch – Képernyőváltás; Shutdown – Kikapcsolás

Használat előtt győződj meg róla, hogy a Hangvezérlés aktiválva van.

Vertikális perspektíva
Az Osmo Action egy másik perspektívából való fényképezéshez képes standard horizontális helyzetéből vertikális helyzetbe átállni. Az Osmo Action helyzetétől függően az intelligens érintőképernyőnek megváltozik a felülete.

Lejátszás
Az Osmo Action hátsó képernyője könnyen hozzáférhetővé teszi a fényképek és videók fényképezés utáni ellenőrzésének funkcióját. Jobbra húzással lépj be a lejátszás ablakba. Az alábbi utasításokat követve többet is megtudhatsz az Osmo Action lejátszási funkciójáról.
Firmware frissítés
Ha egy új firmware érhető el, az Osmo Action-höz való csatlakozáskor egy üzenet jelenik meg a Mimo alkalmazásban. A firmware frissítési folyamatát úgyszintén nagyon egyszerű elvégezni, az alábbiak szerint:És ezzel végére is értünk az Osmo Action használata gyors bemutatójának. Az Osmo Action-höz kapcsolódó további oktatásokért nézd meg ezt a YouTube lejátszási listát.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom