Csatlakozz a DJI | ARS Budapest hűségprogramjához!

Örömmel értesítünk, hogy elindítjuk az DJI | ARS Budapest hűségprogramját, ahol egyedi, személyre szabott kedvezményekkel igyekszünk kedveskedni vásárlóinknak! A hűségprogramhoz csatlakozni több szempontból is érdemes!

Egyfelől, mert teljesen ingyenes! Másfelől, mert a tagoknak személyre szabott kedvezményeket, akciókat és egyedi csomagokat kínálunk!

Neked nem kell kuponokat vagy pontokat gyűjteni, figyelni a vásárlásaid összegét. Semmi egyéb teendőd nincs, mint csatlakozni!

A hűségprogram keretein belül, rendszeres időközönként egyedi ajánlatokat küldünk e-mail címedre. Igyekszünk valóban személyre szabott kedvezményekkel és ajándékokkal kedveskedni Neked, hogy még több élményt tudj kihozni legújabb DJI termékeidből!

A hűségprogramban való részvételhez nincs más dolgod, mint megadni néhány adatot, hogy milyen ajánlatok érdekelnek és hol tudunk elérni.

Kérünk jelöld meg, hogy melyik termékcsoport ajánlata érdekes számodra! Többet is jelölhetsz!

Kérünk add meg az alábbi adataidat!

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom