DJI Action 2 Magnetic Ball-Joint Adapter Mount

14.990 Ft

Ragassza az Action 2-t a helyére az újrafelhasználható ragasztótalppal, hogy bármilyen helyzetben egyedi kilátási pontokat érjen el.

Jelenleg nem elérhető.

Ez a mágneses rögzítő használható az Action 2 sima, sík felületekre való felragasztásához. A ragasztótalp és a gömbcsuklós kialakítás lehetővé teszi, hogy az Action 2-t különböző szögben ragassza a felületekre, hogy egyedi kilátási pontokat érjen el. Távolítsa el a ragasztóalapot, és az 1/4"-os csavarfuraton keresztül rögzítse az állványokat, hosszabbító rudakat vagy más, harmadik féltől származó tartozékokat.

Tipp: NE rögzítse a ragasztóalapot durva, poros, hámló, porral vagy homokkal borított, illetve olaj- vagy vízfoltos felületekre. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy az adaptertartó nem rögzül szilárdan.

Ajánlott a mágneses adaptert a gyorskioldó talppal és az ívelt ragasztós tartóval használni, ha megerőltető testmozgás közben rögzít.

A doboz tartalma:
DJI Action 2 mágneses gömbcsuklós adaptertartó × 1

Specifikációk
Súly: 60 g
Méretek: 53×42×42 mm

Kompatibilitás
DJI Action 2

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom