Elistair Safe-T (80m)

7.499.990 Ft

Elistair Safe-T kábeles drónbetáplálás megoldás.

Előrendelés

Drónok intelligens betáp állomása
Az Elistair Safe-T egy ipari minőségű, intelligens UAV betáp állomás, amely tartós, valós idejű megfigyelési képességet nyújt kompatibilis drónok és érzékelőik számára.

Az Elistair Safe-T:
• Szabadalmaztatott, intelligens tether menedzsment rendszer, amely teljes mértékben számítógép vezérelt, programozható és távolról is hozzáférhető.
Kiemelkedő teljesítményadatokkal rendelkezik feldolgozó képesség, hordozhatóság és hozzáférhetőség terén egyaránt.
• Egyedülálló biztonsági funkciói, kiterjedt monitoring lehetőségei és az okostelefonokra elérhető T-Monitor applikáció gondoskodnak az adatfeldolgozás könnyedségéről és biztonságáról.

A legnagyobb igénybevételű feladatokhoz tervezett Safe-T drónbetáplálási megoldás rendelkezik Franciaország polgári légiközlekedési hatóságának engedélyével, és immár több, mint 30 országban alkalmazzák sikeresen kormányok, közszolgálati szervek és ipari vállalatok.Kiemelkedő teljesítmény
A világ összes villamosenergia-hálózatával kompatibilis Safe-T, az Elistair levédett, ultra könnyű huzagolási eljárásának köszönhetően drónok széles körét képes folyamatosan ellátni energiával. Intelligens energiagazdálkodásának, biztonsági funkcióinak és piacvezető gramm / Watt mutatóinak köszönhetően a Safe-T rendszer immár több tízezer órányi biztonságos repülést tud maga mögött a világ minden tájáról. A kompakt Air Module könnyen integrálható a drónokkal, szükség esetén lehetővé teszi a gyors, akkumulátor üzemre történő átváltást. A csatlakozó készletek széles választéka biztosítja, hogy flottájának minden drónjával alkalmazni tudja a Safe-T rendszerét.

Biztonság és csatlakoztathatóság
A szünetmentes tápegységről működő Safe-T kevlár bevonatú mikro-huzalja képes 1500N terhelésnek is ellenállni, egy gyakorlatilag megszakíthatatlan és megzavarhatatlan max. 200Mbit/s sebességűkapcsolatot biztosít a bázisállomás és a drón között.

A betáp állomás érzékelői folyamatosan monitorozzák a rendszer állapotát, anomáliát észlelve pedigmegkezdik az automatikus hibaelhárítást. A beépített WiFi modul tovább tudja sugározni a rendszer állapotát az Elistair T-Monitor alkalmazásra, lehetővé téve ezzel, hogy egy operátor tableten vagy PC-n kísérje figyelemmel a Safe-T működését. Az Elistair Safe-T minden körülmény között helyt áll, alkalmazásával még biztonságosabban teljesíthetők a küldetések: fokozott védelmet nyújt a környező berendezések és emberek számára, valamint a polgári légiközlekedési törvényeknek megfelelő kialakítással rendelkezik.Strapabíró és kipróbált megoldás
A 2014 óta sikeresen alkalmazott Safe-T rendszer valóban egy kipróbált megoldás. Kompakt kialakítású, könnyen kezelhető és gyorsan üzembe helyezhető akár egyetlen operátor által. A rendszer egyszerűen és gyorsan szállítható. A Safe-T szabadalmaztatott szoftvere finomhangolt vezérlési szabályaival minimalizálja a köldökzsinór drón repülésére gyakorolt hatását és lehetetlenné teszi a kábelcsomókat, valamint a kábelkopást.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom