DJI Inspire 2 Cinema Premium drón csomag (2 év garanciával)

7.872.490 Ft

Az öt 480 GB-os CINESSD, 10 db intelligens akkumulátor a hosszabb repülési idővel, valamint a Cendence és a CrystalSky erőteljes kombinációjával az Inspire 2-nek.

Előrendelés

A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI drónok 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!

Erre a termékre érvényesítheted 15 munkanapos garancia szolgáltatásunkat, amely meghibásodás esetén teljes egészében leveszi vállaidról a (nemzetközi) garanciális ügyintézés terheit és garantálja a termék egyedülállóan gyors javítását vagy cseréjét!

Erő a képzelet mögött

Az Inspire 1 forradalmi volt. Az első filmkészítő drón a világon, amely integráltan tartalmazott egy HD videoátviteli rendszert, egy 360°-ban forgó gimbalt, egy 4K kamerát, valamint egy egyszerűen kezelhető alkalmazást. A Zenmuse X5 és X5R kamerák megjelenése tovább szilárdította az Inspire-t mint filmkészítők számára kritikus eszközt az egész világon.

Az Inspire 2 tovább fokoz mindent, ami jó volt az Inspire 1-ben. Teljesen új képfeldolgozó rendszer rögzít akár 5,2K felbontással CinemaDNG RAW-ban, Apple ProRes-ben, stb. 0-ról 80 km/h-ra mindössze 5 másodperc alatt gyorsul fel, a maximális sebessége 93 km/h, és a maximális süllyedése 9 m/s, ami hallatlan sebesség és agilitás ilyen méretű repülőgépek esetén. A kettős akkumulátorrendszer meghosszabbítja a repülési időt maximum 27 percre (egy X4S-sel), míg az önfűtő technológia lehetővé teszi a repülést még alacsony hőmérsékleten is. A FlightAutonomy felül lett vizsgálva és kifejezetten az Inspire 2-höz lett tervezve, kétirányú akadályelkerülést, és szenzorredundanciát nyújtva. A fokozott intelligencia több intelligens repülési módot nyújt, köztük a Spotlight Pro-t, amellyel akár egyetlen pilóta is képes lehet össszetett, drámai felvételek készítésére. A továbbfejlesztett videoátviteli rendszer most képes kettős frekvencia- és csatornakezelésre, videó streamelésére fedélzeti FPV kameráról és a fő kameráról egyidejűleg, a jobb együttműködésért a pilóta és az operatőr között.

Repülőgép

- Struktúra: Magnézium és alumínium ötvözetű váz és átalakuló dizájn, szénszálas karok
- Konfiguráció: vizuális érzékelés, 2 tengelyes FPV kamera, számos támogatott kamera
- Meghajtás: 94 km/h maximális sebesség, rotoronként 2 kg tolóerő, 15"-es propellerek, maximum 27 perc repülési idő (X4S-sel)
- Akkumulátor: kettős akkumulátor, önmelegítő, redundáns, 98Wh

Képfeldolgozó rendszer

- [email protected],2Gbps RAW videorögzítés, CineCore 2.0, integrált DJI CINESSD.
- CinemaDNG és Apple ProRes 5.2K videó támogatása, H.265 és H.264 videokodek támogatása, 4K videó 100 Mbps mellett
- A rögzített videó egyidejűleg a DJI CINESSD-n és microSD kártyán is tárolható
- FAT32/exFAT univerzális fájlrendszer

Távirányító

Jelfrekvencia-váltás 2,4 GHz és 5,8 GHZ között. Lightbridge technológia.
Vezérelhető hatótávolság: 7 km*
Master/slave mód: több slave-vezérlő támogatott
Portok: bővítőport, HDMI port, USB port

*Akadálymentes, interferenciamentes, FCC-nek megfelelő

Professzionális képminőség

Az Inspire 2-be a vadonatúj CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszer van integrálva, amely képes 5,2K videók rögzítésére CinemaDNG-ben, Apple ProRes-ben, stb. A CineCore 2.0 a repülőgép orrába van építve, és bármilyen kamerával működik, ami a dedikált gimbal porthoz csatlakozik. (Jelenleg az X4S-sel, X5S-sel és az X7-tel kompatibilis)

Hatékony munkafolyamat

Az Inspire 2 kreatív munkafolyamata teljesen optimalizálva lett, és most képes videók rögzítésére CinemaDNG-ben, Apple ProRes-ben, és más elterjedt formátumokban utómunkához a filmkészítésben. Támogatott továbbáa FAT32/exFAT fájlrendszerek, amelyek lehetővé teszik a gyors fájlmásolást közvetlenül a CINESSD-ről további szoftver nélkül.

Csomag tartalma:

- Géptest x1
- Cendence Távirányító x2
- propeller pár x6
- intelligens akkumulátor x10
- Töltő x1
- Töltő Hub x1
- AC Kábel x1
- USB kábel A-A portal x1
- 16GB-os U3 4k kompatibilis x1
- Vizuális rendszer kalibrációs tábla x1
- Rezgéscsillapító gumibakok x3
- Propeller rögzítő x1
- Hordozó táska x1
- Hőszigetelő matrica akkumulátorra x4
- CinemaDNG & Apple ProRes licensz x1
- DJI Zenmuse X7 x1
- DL-S 16mm F2.8 ND ASPH Lencse
- DL 24mm F2.8 LS ASPH Lencse
- DL 35mm F2.8 LS ASPH Lencse
- DL 50mm F2.8 LS ASPH Lencse
- CrystalSky (Ultra fényerejű, 7,85") x2
- CINESSD (480GB) x5
- CINESSD Állomás x1
- DJI Focus Handwheel 2 x1
- DJI Focus Handwheel 2 Cendence Távirányító Állomás x1

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom