Inspire 2 (2 év garanciával)

1.104.900 Ft

A vadonatúj képfeldolgozó rendszer segítségével 5.2 K-ban rögzít. 0-80 km/h sebességre 5 mp alatt képes felgyorsulni és a maximális sebessége 94 km/h.

Bővebben

Jelenleg nem elérhető.

A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI drónok 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!

Ezt a terméket részletre is megvásárolhatod üzletünkben. A Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitellel kapcsolatos hirdetményét, benne az elbíráláshoz szükséges dokumentumok listájával Áruhitel aloldalunkon találod.

DJI INSPIRE 2

A süllyedési sebessége 9 m/s, ami több mint szokatlan egy ilyen méretű repülőnél. A dupla akkumulátornak köszönhetően a menetidő megnövekedett 27 percre. A beépített melegítőkészüléknek köszönhetően képes alacsony hőmérsékletben is repülni. A felső és alsó szenzoroknak köszönhetően a gép képes az akadályokat akár 30 méterrel előre érzékelni.

Az Inspire 1 egy kinyilatkoztatás volt. Az első professzionális filmkészítő drón HD jelátvitellel, 360 fokos gimballal és 4K-s kamerarendszerrel amelyhez az applikációvezérlés egyszerűsége társult. A Zenmuse X5 és X5R kamerák megjelenése tovább erősítette az Inspire-t, mint a filmgyártók közkedvelt és egyben népszerű eszközét a világ minden táján.

Az Inspire 2 az elődmodell minden tulajdonságával rendelkezik. A lényegi különbség, hogy mindent jobban, gyorsabban és korszerűbben csinál.

A CineCore2.1 képfeldolgozó rendszerrel immár akár 6K felbontásban is tudunk CinemaDNG / RAW formátumban videót forgatni, míg a Zenmuse X7 kamerával az 5.2K-s Apple ProRes is hozzáférhető. Az Inspire 2 egy agilis platform: mindössze 5 másodperc alatt eléri el 94 km/h-s maximális repülési sebességét, 9 m/s vertikális sebessége pedig nem kevésbé lenyűgöző. A drón kettős akkumulátorrendszere 27 perc repülést tesz lehetővé. Az akkuk túlmelegedését gátló és előmelegítéséért felelős technológia lehetővé teszi, hogy extrém magas, illetve akár fagypont közeli hőmérsékleteken is repülhessünk.

A FlightAutonomy két, kifejezetten az Inspire 2-re fejlesztett és optimalizált akadályérzékelő és elkerülő rendszerrel gazdálkodott. A pontos 3D helyzetfelismerés következtében újabb intelligens repülési módok jelentek meg – így a Spotlight Pro is, mely révén immár akár egy pilóta is képes komplex, drámai felvételeket készíteni.

A továbbfejlesztett video-átviteli rendszer képes kettős jelfrekvenciára és kétcsatornás átvitelre, streaming video-ra.

Professzionális képminőség

Az Inspire 2 az új CineCore 2.1 képfeldolgozó rendszerrel 6K @ 4.44Gbps CinemaDNG, 5.2K @ 2.08Gbps Apple ProRes 2 valamint h.265 / h.264 @ 100Mbps formátumokban képes a megadott bitrátákkal rögzíteni. A CineCore 2.1 támogatja a sorozatfelvételeket is: 10 JPEG + DNG sorozatra vagy a Zenmuse X7 gimballal folyamatos DNG sorozat felvételre képes 20 képkocka/mp (24 megapixel felbontásban) sebességgel.

Hatékony munkafolyamat

Az Inspire 2 kreatív munkafolyamata teljesen optimalizált, a videófolyamot CinemaDNG-ben, Apple ProRes-ben és egyéb közkedvelt, az utómunkák során használt formátumban is képes rögzíteni. A támogatott FAT32/exFAT fájlrendszerek minden további szoftver alkalmazása nélkül teszik lehetővé a fájlok gyors másolását közvetlenül a CINESSD-ből.

Fejlett érzékelés és akadály-elkerülés

Az Inspire 2 előre-, illetve lefelé néző érzékelői lehetővé teszik számára, hogy 30 méterig előre észlelje az akadályokat, maximum 54 km/h sebességig garantálva a biztonságos repülést. A felfelé néző infravörös érzékelők 5m-ig érzékelik az akadályokat, védelmet biztosítva a zárt térben való repülés során.

Az akadály-érzékelő rendszerek aktívak a normál repülés, az RTH és az intelligens repülési módok során. Ezek az érzékelők a DJI FlightAutonomy rendszer legfontosabb összetevői, amelyek az alábbi intelligens funkciókat nyújtják az Inspire 2 számára:

Spotlight Pro

Az új Spotlight Pro nyomonkövetési mód szóló pilóták számára is lehetővé teszi komplex, drámai felvételek rögzítését. A rendszer az Inspire 2 repülési irányától független működik, és speciális, vizuális nyomkövetési algoritmusokkal azonosítja be a megjelölt célt - segítségével olyan felvételek készíthetők, amelyekhez korábban külön operatőrre lett volna szükség. Abban az esetben, ha a gimbal közel kerül forgási határához maga az Inspire 2 kezd a megadott irányba elfordulni, anélkül, hogy a folyamat befolyásolná a repülésvezérlést vagy a felvételt.

Két felvételi módot kapunk a Quick Mode és a Composition Mode személyében. A Quick, vagyis „gyors módban” elegendő kiválasztani egy objektumot a követés megkezdéséhez. Composition módban a tárgy mellett a követési pozíciót is meg kell adjuk. Ha a céltárgy „belép” a beállított pozícióba, elég a gyorsbillentyűt megnyomni a követés megkezdéséhez. A gimbal a nyomonkövetés során tovább állítható a megfelelő kompozíció érdekében. A Spotlight Pro a TapFly, Waypoint és Point of Interest intelligens repülési módokban érhető el.

Intelligens repülési módok

A Spotlight Pro mellett számos más intelligens repülési és felvételi mód áll rendelkezésre. A Point of Interest és Waypoint módokban aktív az akadályelkerülés, így a komplex felvételek egyszerűvé és könnyen megismételhetővé válnak. A QuickSpin, a TapFly és az ActiveTrack módok is rendelkezésre állnak a kihívásokkal teli felvételek egyszerűsítésére.

Smart Return to Home rendszer

Az előre- és lefelé néző szenzorrendszer segítségével az Inspire 2 valós időben létre tudja hozni repülési útvonalának részletes, 3D térképét. A videóátviteli rendszer jelvesztése esetén – amennyiben a Smart Return to Home engedélyezve van – a gép képes az eredeti útvonala mentén hazarepülni, majd a jel visszanyertével egyenes vonalra váltani. A gép az elsődleges kamerát fogja az akadályok felismerésére használni, így akár 200 méterre is képes útvonalát előre tervezni.

Videóátviteli rendszer

A DJI Lightbridge technológiájának legmodernebb változata hatékony átvitelt biztosít akár 7 km távolságig és képes a 1080p / 720p felbontású videó mellett a pilóta számára az FPV kép valós idejű továbbítására is. A felhasználók a 2.4 GHz és 5.8 GHz frekvenciasávok közül tudják a forgatás helyszínén legkevesebb interferenciával rendelkező tartományt kiválasztani.

Master és Slave vezérlők

A forgatás helyszínén akár 100 méteres távolságra is tartózkodhat egymástól az Inspire 2 pilótája és operatőre a master és slave vezérlőkkel, az új vezeték nélküli HD képátviteli technológia ezt a távolságot a képminőség vesztesége nélkül képes áthidalni.

Erőteljes repülési teljesítmény

Az új hajtásdesign eddig soha nem látott szintre emeli a repülési teljesítményét. Az Inspire 2 legfeljebb 94 km/h sebességgel képes vízszintesen repülni, 9 m/s sebességgel süllyed, és 6 m/s sebességgel emelkedik. 0-ról 80 km/h sebességre mindössze 5 mp alatt gyorsul fel. A nagyobb teljesítmény lehetővé teszi az Inspire 2 számára, hogy szélsőséges körülmények között is helyt tudjon állni, beleértve a 2500-5000 méteres tengerszint feletti magasságot is (külön megvásárolható propellerekkel), és olyan alacsony hőmérsékleten, mint -20 °C az önmelegedő intelligens repülési akkumulátorok használatával.

Megnövekedett megbízhatóság

A megbízhatóságot tovább javították a legfontosabb modulok, például az IMU és a barométer kettős redundanciája révén. Az intelligens repülésirányító rendszer figyeli a redundáns rendszereket, ezáltal pontos repülési adatokkal látva el az Inspire 2-t.

Az új akadályérzékelő rendszer segít az Inspire 2 manőverezésében, elkerülve az akadályokat, minimalizálva az ütközés veszélyét.

A kettős akkumulátorrendszer garantálja, hogy az egyik akku meghibásodása esetén az Inspire 2 még elegendő távot tudjon repülni egy biztonságos landoláshoz. A meghajtás vezérlésének redundanciájáról a PWM jel mellett egy soros jel gondoskodik, így a PWM kiesése esetén is képes az Inspire 2 a további, biztonságos repülésre.

A meghajtási rendszer több ezer üzemórás fejlesztés végeredménye, a legfőbb érzékelőkkel és kettős akku kialakítással kombinálva garantálja repülésbiztonságot.

 

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom