DJI Inspire 2 Premium drón csomag (2 év garanciával)

4.417.900 Ft

A Premium Combo felszabadítja a Zenmuse X5S fényképezőgép teljes potenciálját, amely 5.2K CinemaDNG és Apple ProRes videót rögzít.

Előrendelés

A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI drónok a piacon egyedülálló, 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!


Ezt a terméket részletre is megvásárolhatod üzletünkben. A Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitellel kapcsolatos hirdetményét, benne az elbíráláshoz szükséges dokumentumok listájával Áruhitel aloldalunkon találod.


A két kombinált DJI CINESSD elegendő tárhelyet biztosít a professzionális filmművészet számára. A Cendence távvezérlő támogatja a Dual-Operator módot is, és a CrystalSky monitor segítségével a szakemberek tisztán láthatják a lövésüket, még a napsütésben is. Ez a kombináció tökéletes a professzionális filmgyártáshoz és a post-produkcióhoz.


Erő a képzelet mögött


Az Inspire 1 forradalmi volt. Az első filmkészítő drón a világon, amely integráltan tartalmazott egy HD videoátviteli rendszert, egy 360°-ban forgó gimbalt, egy 4K kamerát, valamint egy egyszerűen kezelhető alkalmazást. A Zenmuse X5 és X5R kamerák megjelenése tovább szilárdította az Inspire-t mint filmkészítők számára kritikus eszközt az egész világon.


Az Inspire 2 tovább fokoz mindent, ami jó volt az Inspire 1-ben. Teljesen új képfeldolgozó rendszer rögzít akár 5,2K felbontással CinemaDNG RAW-ban, Apple ProRes-ben, stb. 0-ról 80 km/h-ra mindössze 5 másodperc alatt gyorsul fel, a maximális sebessége 93 km/h, és a maximális süllyedése 9 m/s, ami hallatlan sebesség és agilitás ilyen méretű repülőgépek esetén. A kettős akkumulátorrendszer meghosszabbítja a repülési időt maximum 27 percre (egy X4S-sel), míg az önfűtő technológia lehetővé teszi a repülést még alacsony hőmérsékleten is. A FlightAutonomy felül lett vizsgálva és kifejezetten az Inspire 2-höz lett tervezve, kétirányú akadályelkerülést, és szenzorredundanciát nyújtva. A fokozott intelligencia több intelligens repülési módot nyújt, köztük a Spotlight Pro-t, amellyel akár egyetlen pilóta is képes lehet össszetett, drámai felvételek készítésére. A továbbfejlesztett videoátviteli rendszer most képes kettős frekvencia- és csatornakezelésre, videó streamelésére fedélzeti FPV kameráról és a fő kameráról egyidejűleg, a jobb együttműködésért a pilóta és az operatőr között.


Repülőgép


- Struktúra: Magnézium és alumínium ötvözetű váz és átalakuló dizájn, szénszálas karok
- Konfiguráció: vizuális érzékelés, 2 tengelyes FPV kamera, számos támogatott kamera
- Meghajtás: 94 km/h maximális sebesség, rotoronként 2 kg tolóerő, 15"-es propellerek, maximum 27 perc repülési idő (X4S-sel)
- Akkumulátor: kettős akkumulátor, önmelegítő, redundáns, 98Wh


Képfeldolgozó rendszer


- [email protected],2Gbps RAW videorögzítés, CineCore 2.0, integrált DJI CINESSD.
- CinemaDNG és Apple ProRes 5.2K videó támogatása, H.265 és H.264 videokodek támogatása, 4K videó 100 Mbps mellett
- A rögzített videó egyidejűleg a DJI CINESSD-n és microSD kártyán is tárolható
- FAT32/exFAT univerzális fájlrendszer


Távirányító


Jelfrekvencia-váltás 2,4 GHz és 5,8 GHZ között. Lightbridge technológia.
Vezérelhető hatótávolság: 7 km*
Master/slave mód: több slave-vezérlő támogatott
Portok: bővítőport, HDMI port, USB port


*Akadálymentes, interferenciamentes, FCC-nek megfelelő


Professzionális képminőség


Az Inspire 2-be a vadonatúj CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszer van integrálva, amely képes 5,2K videók rögzítésére CinemaDNG-ben, Apple ProRes-ben, stb. A CineCore 2.0 a repülőgép orrába van építve, és bármilyen kamerával működik, ami a dedikált gimbal porthoz csatlakozik. (Jelenleg az X4S-sel, X5S-sel és az X7-tel kompatibilis)


Hatékony munkafolyamat


Az Inspire 2 kreatív munkafolyamata teljesen optimalizálva lett, és most képes videók rögzítésére CinemaDNG-ben, Apple ProRes-ben, és más elterjedt formátumokban utómunkához a filmkészítésben. Támogatott továbbáa FAT32/exFAT fájlrendszerek, amelyek lehetővé teszik a gyors fájlmásolást közvetlenül a CINESSD-ről további szoftver nélkül.


Csomag tartalma:


- Géptest x1
- Cendence Távirányító x2
- 5 propeller pár x5
- intelligens akkumulátor x8
- Töltő x1
- Töltő Hub x1
- AC Kábel x1
- USB kábel A-A portal x1
- 16GB-os U3 4k kompatibilis x1
- Vizuális rendszer kalibrációs tábla x1
- Rezgéscsillapító gumibakok x3
- Propeller rögzítő x1
- Hordozó táska x1
- Hőszigetelő matrica akkumulátorra x4
- CinemaDNG & Apple ProRes licensz x1
- DJI Zenmuse X5S x1
- CrystalSky (Ultra fényerejű, 7,85") x2
- CINESSD (480GB) x2
- CINESSD Állomás x1
- DJI Focus Handwheel 2 x1
- DJI Focus Handwheel 2 Cendence Távirányító Állomás x1