DJI Matrice 210 drón

Keresse kollégánkat

A DJI Matrice 210 egy ipari felhasználású professzionális drón.

Matrice 210


Arra készült, hogy kitartó legyen. Arra tervezték, hogy könnyen adaptálható legyen különböző feladatokra.


4db nagyteljesítményű motor és 17 colos propellerek biztosítják a stabil repülés képességét még erős szélben is.


Az újfejlesztésű kettős akkumulátor rendszer automatikusan előmelegíti az akkumulátorokat, mely képessé teszi, hogy fagypont alatti hőmérséklet esetén is készen álljon a bevetésre. 


Továbbá a kialakítását úgy tervezték, hogy ellenálljon különböző időjárási elemeknek, esőnek, így a sokféle környezeti tényező esetén és képes repülni.


Akár 7 km távolságra
Akár 38 percig
IP43 védelemmel
Akár 2kg payload-al terhelve


Mindig munkára kész


A Matrice 200-as sorozat gyorsan repülésre kész állapotba hozható, majd a szállító kofferébe visszahelyezhető csupán néhány perc alatt. Mivel a gimbal rögzítő elemek és a gép karjai is a gép testéhez rögzítve maradnak a szállítás során, így a gép valóban percek alatt repülésre késszé tehető.


A lényegre fókuszálva


Beépített funkcióként könnyedén tartja a gép a fókuszt a kiválasztott ponton, hogy a szükséges adatot minél részletesebben, minél pontosabban tudja begyűjteni a kompatibilis kamerák segítségével.


Akadályelkerülés


A beépített FlightAutonomy rendszer az első, alsó, valamint felső érzékelőinek segítségével a gép azonosítja és elkerüli az útjába kerülő akadályokat, hogy még magabiztosabbá tegye a repülést, a precíz helyzetmegtartást.


Kompatibilitás applikációkkal


A Matrice 200-as széria könnyedén irányítható a DJI applikációival, mint a DJI GO 4, DJI Pilot, vagy a repüléstervező DJI GS Pro, ugyanakkor támogatja olyan gyártók szoftveres megoldásait, mint a Pix4D vagy a DroneDeploy.


Jelátvitel


A Matrice 200-as sorozat a DJI legkiemelkedőbb Lightbridge átviteli rendszerét használja, biztosítva ezzel a legkisebb késleltetést és az élő videokapcsolatot a drónnal.


DJI AIRSENSE


A beépített ADS-B jelfogadó rendszerrel a Matrice 200-as sorozat biztonságos repülést tesz lehetővé azáltal, hogy automatikusan, valós időben értesíti a kezelőt a közelben elhaladó repülőgépek jelenlétéről.


Megbízható teljesítmény


A drón kezelője kétféle akkumulátor kiépítésből választhat:


1. egy keskeny TB50-es akkumulátorból a könnyebb hordozhatóság érdekében


2. vagy a továbbfejlesztett akkukapacitást felvonultató TB55-ös akkumulátorokból


Ezen akkumulátorok akkor is megfelelő és hosszútávú tápellátást biztosítanak, ha egyszerre két kamera van csatlakoztatva a gépre.


A Matrice 200 sorozat jelenleg háromféle kiépítésben elérhető:


1. Matrice 200: egy kamerát fogadni képes rendszer, a Matrice 200 sorozat összes további professzionális tulajdonságával


2. Matrice 210: többféle payload-ot képes fogadni, akár egyszerre 3 kamerával is felszerelhető rendszer, univerzális porttal a bővíthetőség érdekében


3. Matrice 210 RTK: a Matrice 210 rendszer beépített RTK-val, a centiméter pontosságú repülés érdekében.