DJI Mavic 2 Zoom (2 év garanciával)

403.900 Ft

MAVIC 2 a DJI új zászlóshajója a felhasználói drónok között, az új etalon a drónok világában!

Előrendelés

A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI drónok a piacon egyedülálló, 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!


Ezt a terméket részletre is megvásárolhatod üzletünkben. A Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitellel kapcsolatos hirdetményét, benne az elbíráláshoz szükséges dokumentumok listájával Áruhitel aloldalunkon találod.


A Mavic 2 Zoom 12 MP-es 1/2.3” CMOS szenzora akár négyszeres zoommal bír, amelyből kétszeres optikai zoommal (24–48 mm), lélegzetelállító 48MP Super felbontású fotókat készít, és olyan újdonságokat vonultat fel, mint a 4× Lossless Zoom FHD Video és a legnagyobb filmes produkciókból ismert Dolly Zoom funkció.


Erre a termékre érvényesítheted 15 munkanapos garancia szolgáltatásunkat, amely meghibásodás esetén teljes egészében leveszi vállaidról a (nemzetközi) garanciális ügyintézés terheit és garantálja a termék egyedülállóan gyors javítását vagy cseréjét!Mavic 2 Zoom


A DJI Mavic 2 Zoom a dinamikus perspektíváról szól! 1/2,3 hüvelykes, 12 megapixeles érzékelőjével és akár négyszeres nagyításával (2x optikai zoom: 24mm – 48mm) egyszerűen rögzíthetsz közeli vagy nagylátószögű felvételeket – a Mavic 2 Zoom-mal minden eddiginél több és kreatívabb tartalmat készíthetsz.


Még kifejezőbb felvételek


A 24mm-es széleslátószöghöz képest a 48mm-es tele beállítás összenyomja a perspektívát, megnöveli a parallax hatást és klasszikus filmes kinézetet kölcsönöz felvételeidnek. A légi képalkotás egy teljesen új világát fedezheted fel most a Mavic 2 Zoom-mal, amely minden eddiginél látványosabb, filmes felvételek rögzítésének lehetőségét kínálja.


Egy gondtalan és kényelmes módja a téma felfedezésének 


Full HD felbontású videók rögzítésekor a 4x-es veszteség nélküli zoom hihetetlen közelségbe hozza az eddig szinte elérhetetlennek tűnő témákat, ezáltal sokkal hozzáférhetőbben készíthetők olyan egyedi felvételek, amikor biztonságos távolságot kell tartanod épületektől, járművektől, állatoktól, vagy emberektől.


Gyors és pontos fókusz


A Mavic 2 Zoom rendszere a fázis és kontrasztfelismerési fókuszmódokat kombinálva éri el a minden korábbinál pontosabb, és az előző generációhoz képest 40%-kal gyorsabb fókuszt. Az automatikus fókuszkövető rendszer révén a téma még a nagyítás és kicsinyítés során is tiszta és éles marad. 


Zoom a repülés közben


A Dolly Zoom egy új QuickShot funkció, amely egy teljesen új történetmesélési lehetőséget kínál a Mavic 2 Zoom felhasználói számára. A funkció repülés közben automatikusan állítja a fókuszt, egy magával ragadó vizuális effektet eredményezve. Manuális repülés során a még kreatívabb eredményekért saját magad is beállíthatod a fókuszsebesség-értékeket.


48 megapixeles „Super Resolution” fotók


A Mavic 2 Zoom rendelkezik egy teljesen új, „Super Resolution” funkcióval is. Ennek során a 24mm-en készített fényképek esetében a Mavic 2 Zoom teleobjektív módban kilenc képet készít, amelyek egy 48 megapixeles szuper felbontású fényképpé állnak össze – lehetővé téve tájképeid minden élénk részletének megörökítését. A hagyományos panorámaképekhez képest a szuperfelbontású fotók megtartják a téma eredeti megjelenést, de azokhoz képest sokkal részletgazdagabbak.


Készíts profi felvételeket! A Mavic 2 mindkét típusának kamerarendszerét a DJI új, 3 tengelyű képstabilizátora emeli új szintre, amely folyamatos és stabil felvételeket eredményez szinte minden körülmény között.


Hyperlapse


Itt az ideje búcsút inteni a bonyolult utómunkának! A beépített Hyperlapse funkció segítségével a drón stabil légi felvételeket készít, amelyeket automatikusan fel is dolgoz, lehetővé téve professzionális hyperlapse-ek készítését egyetlen gombnyomással.


Ments el egy repülési útvonalat a „Feladat-könyvtárban” és repüld le azt Mavic 2-vel amikor csak akarod! JPEG és RAW képek egyidejűleg kerülhetnek mentésre a microSD kártyára, vagy a belső tárolóba – nagyobb teret biztosítva az utómunkának. 


Továbbfejlesztett HDR fotók


A Mavic 2 továbbfejlesztett HDR technológiája szellemképmentes, nagy dinamikatartományú fotók sorozatát ötvözi, tovább növelve a kép tisztaságát, közben elkerülve a nemkívánatos mesterséges hatásokat.


HyperLight


A HyperLight segítségével kibontakozik a világ! A gyenge fényviszonyokhoz készített speciális beállítás jelentősen növeli az ilyen körülmények között készített felvételek fényerejét, párhuzamosan csökkentve a képek zajszintjét.


H.265 kodek a magasabb képminőségért


Az új Mavic 2 mindkét kiadása magas bitrátájú, 4K videót rögzít fejlett H.265 tömörítéssel. A H.265 / HEVC kodek 50%-kal több információt képes megőrizni a korábbi H.264 / AVC videókhoz képest.


Szárnyalj magasan, láss tisztábban! 


Az új OcuSync 2.0 egy elképesztő, 8km-es távolságig képes 1080p-os video jelet sugározni, aminek révén minden korábbinál távolabb repülhetsz! Szerkeszd és töltsd fel a közösségi médiákra Full High Definition (FHD) felbontású felvételeidet közvetlen a gyorsítótárból. A repülések során felvett eredeti képek automatikusan mentésre kerülhetnek a mobileszközre anélkül, hogy manuálisan kelljen letöltened őket a gépről. • 2.4 / 5.8 GHz valós idejű, automatikus frekvenciaváltás


A korábbi Mavic Pro a 2,4 GHz-es jelátvitelre támaszkodik; egy vezeték nélküli eszközök által gyakran szaturált frekvenciára. A Mavic 2 azonban a 2,4 GHz-es és 5,8 GHz-es sávok közötti automatikus átkapcsolás támogatásával mindig a legtisztább jelet továbbítja – mely döntő fontosságú lehet nagy interferenciájú környezetekben.  • Gyors letöltés, alacsony késleltetés


Az OcuSync 2.0 elméleti letöltési sebessége maximum 40 Mbps míg a késleltetése 120 ms-nál is alacsonyabb, így könnyebben képes a videojel megjelenítésére és egy valós idejű vezérlési élmény átadására.


Gyorsabb, tovább bírja, csendesebb


72 km/h végsebesség! A nagyobb teljesítmény és az újratervezett repülőgép forma 19%-kal alacsonyabb légellenállást eredményez maximális teljesítményű repülés során a Mavic Pro-hoz képest. A Mavic 2 kiadások 31 perces repülési ideje révén hosszabb ideig tudsz alkotni! A FOC szinuszos meghajtású ESC-k és az alacsony zajszintű propellerek hihetetlenül csendes repülést tesznek lehetővé, csökkentve ezáltal a közvetlen környezetre gyakorolt zajhatást.


Többirányú akadályészlelés


A Mavic 2 kiadások Omnidirectional Obstacle Sensing (Omnidirectionális akadály érzékelés) funkciója, a DJI drónok történetében először a repülőgépek minden oldalán megjelennek, így biztosítva a repülés minden eddiginél nagyobb biztonságát. • Előre


Kettős vizuális rendszer: precíziós mérési tartománya akár 20 méter. Felismerési tartomány 20-40 méter (33% -kal több, mint a Mavic Pro esetében). Képes még 50,4 km/h sebességnél is az akadályok észlelésére és időben leállni (40% -kal hatékonyabb, mint a Mavic Pro). • Lefelé


Kettős vizuális rendszer: precíziós mérési tartomány akár 11 méter. Felismerési tartomány 11-22 méter. Infravörös érzékelő rendszer: precíziós mérési tartomány akár 8 méter. Pontosan lebeg 50 méteren, leszálláskor biztonságosan észleli a földet. A Mavic 2 rendelkezik egy alsó, kiegészítő fénnyel is, mely alacsony fényviszonyok mellett segíti a lefele néző érzékelőket. • Hátrafelé


Kettős vizuális rendszer: precíziós mérési tartomány akár 16 méter. Felismerési tartomány 16-32 méter. Képes még 43,2 km/h sebességnél is az akadályok észlelésére és időben leállni. • Felfelé


Infravörös érzékelő rendszer: precíziós mérési tartomány akár 8 méter. • Bal és jobb oldal


Egyképes rendszer. Képes az akadályok érzékelésére 28,8 km/h sebességig. Továbbfejlesztett repülésbiztonságot tesz lehetővé mind az ActiveTrack, mind pedig Tripod üzemmódokban.


APAS – Egy még intelligensebb drón


Repülj könnyedén mit sem törődve az akadályokkal! Az APAS segítségével a Mavic 2 képes az útvonalat újra tervezni, kikerülve a téma és a gép közötti akadályokat előre és hátra repülés során.


ActiveTrack 2.0


A továbbfejlesztett hardvernek és szoftvernek köszönhetően az ActiveTrack 2.0 teljesen új szintre emeli az automatizált célkövetés minőségét és élményét! • Pontos felismerés


Az ActiveTrack korábbi változata a fő kamera kétdimenziós képére támaszkodott a téma nyomon követese során. Az ActiveTrack 2.0 és a Mavic 2 számtalan érzékelője lehetővé teszi az új drón számára, hogy háromdimenziós képet készítsen környezetéről és a kettős vizuális szenzorok használatával még pontosabban ismerje fel és kövesse a céltárgyat. • Nagysebességű követés


Nyitott, akadálymentes környezetben a Mavic 2 képes a gyorsan mozgó tárgyakat – mint pl. autókat, motorokat és csónakokat - 72 km/h sebességig nyomon követni.  • Pályagörbe előrejelzés


A pályagörbe előrejelző algoritmusok segítenek a követés fenntartásában, még akkor is, ha a céltárgyra a rálátást valamilyen akadály ideiglenesen blokkolja. • Akadályok elkerülése


Célok követésekor a Mavic 2 egy 3D-s térképen előre tervezi repülését. Látja, felismeri és kikerüli az előtte és mögötte található akadályokat, mindezt miközben megszakítás nélkül követi célját. 


Panorámák


A Mavic 2 négy panoráma-módot támogat: gömbpanorámát, 180°-ot, vízszintes-, és függőleges panorámaképket.


Légi fotózás egyszerűen


Különböző intuitív felvételi módok állnak rendelkezésedre kreatív felvételek készítéséhez: • POI 2.0


A vizuális alapú távolságmérésnek köszönhetően a POI 2.0 minden korábbinál magasabb szintre emeli a hatékonyságot. • Waypoint 2.07


A Waypoint 2.0-nál a drónnak nem kell az adott koordinátákra repülnie az útvonal és a POI-k meghatározásához mint ahogy eddig kellett. Elég csak megérintened a kívánt pont rögzítéséhez a térképet az appban, így gyorsabban tervezheted meg repülésed útvonalát illetve el is mentheted azt a következő alkalomra.