DJI Ronin-M (2 év garanciával)

328.900 Ft

KIÁLLÍTOTT DARAB! 2,3 kg súlyú, akár hátizsákban is elfér strapabíró és 3,6kg-os terhelhetőséggel rendelkezik. Nagyon rövid idő alatt lehet össze és szétszerelni. Üzemidő 6óra.

Jelenleg nem elérhető.

A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI drónok 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!


Ezt a terméket részletre is megvásárolhatod üzletünkben. A Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitellel kapcsolatos hirdetményét, benne az elbíráláshoz szükséges dokumentumok listájával Áruhitel aloldalunkon találod.


Gyors beállítás, precíz kiegyensúlyozás


Spóroljon időt magának és készítsen professzionálisan stabilizált videókat kevesebb, mint 5 perc beállítást követően! Szerelje fel a fényképezőgépet a Ronin-M-re, egyensúlyozza ki és nyomja meg a gombot. A korszerű ATS (Auto Tune Stability) technológia pontosabb, mint valaha és automatikusan, szerszámok nélkül végzi el a finomhangolási és kiegyensúlyozási folyamatokat. Könnyű és hatékony.


Egyszerű szétszerelés, példátlan rugalmasság


Rögzítse felvételeit még a legszűkebb helyeken is a Ronin-M-mel, mely könnyen hordozható és bárhol bevethető! A felső fogantyúk könnyen és egyszerűen leszerelhetők, mely révén a Ronin-M mérete tovább csökkenthető, különböző konfigurációkra készíthető fel, valamint a ki-, és összecsomagolása is másodpercek alatt véghez vihető.


Új magnézium keret


A Ronin-M minden forgatási környezetben helyt áll. Rendkívül erős és merev magnézium kerete fokozza a stabilitást és ellenállóképességet, ugyanakkor csökkenti a szerkezet súlyát. Nehéz formálhatósága és megmunkálhatósága ellenére a magnézium váz egy új, pontosabb felvételi élményt nyújt, miközben jó manőverezhetőséget és flexibilitást kínál a felvételek során.


Smoothtrack vezérlés


A SmoothTrack technológia minden mozdulatát még egyoperátoros kezelés esetén is pontos és folyamatos kameramozgásokká alakítja. A mozgást lekövetve, a kamera intuitív módon fordul a kívánt irányba, a mozgás mértékétől függetlenül, teljes mértékben stabilizálva. A SmoothTrack beállításai a sebességtől, a holtponton keresztül a gyorsulásig teljes mértékben testreszabhatóak. Egytengelyes követő üzemmódja lehetővé teszi két tengely rögzítését, miközben a SmoothTrack a kamerát csak egy mozgás tengely mentén irányítja.


Végtelen felvételi lehetőségek, egyetlen rugalmas megoldás


Készítsen felvételeket, amiket más eszközzel lehetetlen lenne leforgatni! Váltson a Ronin-M 3 üzemmódja között egyszerűen anélkül, hogy a beállításokban kellene babrálnia, vagy egy másik távvezérlőre lenne szüksége.


Függesztett mód


Forgasson könnyedén és kényelmesen a legáltalánosabb felvételi módban, közvetlenül mellkasa előtt tartva a Ronin-M-et.


Függőleges mód


Kis tömegének köszönhetően könnyen forgathat szemmagasságban, vagy akár felette is a Ronin-M-et feje felé emelve. Ez a mód kiválóan alkalmas napfénytetőn keresztül autóból, vagy nagyobb tömegek forgatásához.


Aktatáska mód


Forgatás szűk helyiségekben, vagy ajtókon keresztül?! A Ronin-M ezt is könnyen megoldja aktatáska módjával! Fordítsa egyszerűen függőleges helyzetbe és tartsa teste mellett, közela  lábaihoz, akár csak egy aktatáskát.


Cserélhető okosakkumulátor


Forgatás egész nap? Lehetséges! A Ronin-M-mel mindent rögzíthet intelligens, cserélhető akkumulátorának köszönhetően. Kompakt méretének és 3 órás üzemidejének köszönhetően még egy extra akkumulátor és a Ronin-M kitartó társa lesz az egész napos forgatások során is!  A túltöltés és túlmerítés elleni védelem mellett egyedi cellás-, és töltéskiegyenlítéssel is rendelkezik. A akkumulátor fennmaradó teljesítményét az integrált LED-ek és a DJI Assistant mobilalkalmazás mutatják.


Erőteljes motorok, precíziós kontroll


A lehető legjobb eredmény érdekében a Ronin-M szénkefe nélküli motorjai a rezgéseket minimalizálva, hatalmas nyomatékkal, hihetetlenül pontosan és erőteljesen működnek. Az iparágban egyedülálló precizitást tovább növeli minden tengelyen a Digital Absolute Positioning Encoder-ek használata és a sokkal nagyobb, szabályozható mozgástartomány a döntési (105° fel, 165° le), valamint forgatási (± 110⁰) tengelyeken.


Csendes mód


Az új, csendes mód az egyes motorok hangját beltéri vagy szűk helyeken történő felvételek során alig hallható szinte csökkenti. A Ronin-M stabilizációs algoritmusai a csendes módban azonnal megváltoztatják az a motorok viselkedését, biztosítva, hogy a motorok hangját még a legérzékenyebb mikrofonok se érzékeljék.


Segédoperatőr lehetetlennek tűnő jelenetekhez


Rögzítsen bármit, amit csak el tud képzelni! Egy kamerát kezelő segédoperatőrrel sokkal kevesebb hárul az operatőrre, aki így a Ronin-M-mel könnyebben mozoghat a felvételek során. A két fős munka lehetőséget ad arra, hogy függetlenítse a kamera mozgását attól, aki éppen tartja azt. Segítségével mindig tökéletes kompozícióban valósítható meg összetettebb kameramozgásokkal az egyes jelenetek forgatása!


Masszív tartókar


Az U alakot formáló, egyetlen magnéziumdarabból finom megmunkálással készített tartókar biztosítja a Ronin-M merevségét. A DJI szakértelmének és hatalmas gyártási tapasztalatának köszönhetően ez az egyedi forma kiküszöböli a korábban több elemből kialakított rendszerek hátrányait. A tartókar nem csak nagyobb stabilitást, de nagyobb megbízhatóságot is nyújt.


Energiával látja el eszközeit


Egy dedikált áramelosztó doboz minimálisra csökkenti a kábeligényt miközben biztosítja a kulcsfontosságú tartozékok tápellátását. Két szabályozható 12V-os P csatlakozó, egy 500 mAh-s teljes méretű USB csatlakozó és egy DJI LightBridge csatlakozó gondoskodik arról, hogy minden kiegészítőjét csatlakoztatni tudja.


Egy Bluetooth app, a világ minden lehetősége


Módosítsa a beállításokat útközben egyszerűen a DJI Assistant alkalmazással, amely Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a Ronin-M-hez. Végezze el az automatikus kalibrálást, mentse el kedvenc beállításait, figyelje a Ronin-M állapotát és állítsa igényeihez a SmoothTrack-et másodpercek alatt.