DJI Zenmuse X5S

679.900 Ft

5,2K-s videótámogatás, 8 standard m4/3 lencse támogatása. Akár 5,2 K-s 30 FPS-es cinema DNG-s videót is lehet vele készíteni. Sorozat kép készítésére is képes 20 FPS-en 20,8 megapixeles képeket is lehet vele készíteni.

Jelenleg nem elérhető.

DJI Zenmuse X5S

A Micro 4/3 érzékelővel ellátott Zenmuse X5S 12,8 fényértéknyi dinamikatartománnyal és sokkal jobb jel-zaj aránnyal, illetve színérzékenységgel rendelkezik, mint az X5R. A zoom objektívekkel együtt, összesen nyolc, 9 mm - 45 mm-es gyújtótávval rendelkező Micro 4/3 objektívet támogat az X5S (18mm - 90mm egy 35 mm-es szenzoron) a legnagyobb kreatív szabadságért. Az Inspire 2-re szerelve, az X5S az új CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszerrel 5.2K @ 30 fps CinemaDNG és Apple ProRes, H.264-ben 4K @ 60 fps, H.265 kódolásban pedig 4K @ 30 fps sebességű videófolyam (mindkettő 100 Mbps bitráta mellett) rögzítésére képes. A folyamatos DNG sorozatfelvétel 20 képkocka / másodperc sebességgel támogatott 20.8MP felbontásban. A Zenmuse X5S-t úgy tervezték, hogy lépést tartson a csúcskategóriás légi felvételek minden követelményével.

Inspire 2 légi film- és fotókészítés

Innovatív rendszerfelépítése az Inspire 1-gyel ellentétben teljesen különválasztja a CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszert a kameramodultól, mely az Inspire 2 esetében a drónban kapott helyet. Ez azt eredményezi, hogy az érzékelő és az optikai rendszer leválasztható, és könnyen csatlakoztatható egy újonnan tervezett gyorskioldó rendszeren keresztül. A kamerarendszer ilyen módon történő kialakítása hatékonyan védi az érzékelőt a processzorból származó mágneses interferenciától. A fejlett M4/3 érzékelő - és a cserélhető objektívek támogatása - lehetővé teszik a Zenmuse X5S számára, hogy hihetetlenül magas minőségű, nagy felbontású képeket készítsen a rendkívüli CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszerrel kombinálva.

Továbbfejlesztett Micro 4/3 szenzor

A beépített Micro 4/3 érzékelőt továbbfejlesztették, ezáltal jelentősen javult a képminőség. A 20,8 megapixeles érzékelő 3,4 μm-es pixelméretével több részletet rögzít, mint az előző szenzor. 12,8 fényértéknyi dinamikatartománnyal és sokkal jobb jel-zaj aránnyal, illetve színérzékenységgel rendelkezik, mint az X5R – így világos, alacsony zajszintű képeket készíthet még alacsony fényviszonyok között is.

Gyors, hatékony munkafolyamatok

A DJI CINESSD kártya (PCIe3.0 NVMe SSD támogatás) és a nagymértékben optimalizált FAT32 / exFAT fájlrendszer lehetővé teszi, hogy a Zenmuse X5S felvételeit közvetlenül a DJI CINESSD STATION kártyaolvasón keresztül számítógépre továbbítsák nagy sebességgel, minden egyéb szoftver használata nélkül. A filmanyag a DIT szabványt is támogatja. CinemaDNG vagy Apple ProRes munkafolyamatok használhatók az utómunka során.

Veszteség nélküli videón-belüli egyes, és sorozat fényképfelvétel

Burst módban a Micro SD kártyára 14 kép / másodperc sebességgel rögzíthet 20,8 megapixel felbontású állóképeket JPEG + DNG formátumban. A DJI CINESSD használatával akár 20 kép / másodpec sebességű DNG sorozatfelvétel is készíthető a maximális, 20,8 megapixeles felbontásban. Állóképek videó rögzítés közben is készíthetők a felvétel megszakítása nélkül.

Fejlett kamerastabilizáció

A Zenmuse X5S stabilizálása egy nagymértékben optimalizált 3 tengelyes gimbal révén történik, magas, ± 0,01°-os pontosságú motorral, amit egy dedikált processzor vezérel.

A Zenmuse X5S egyedülálló mechanikája optimális kialakítással és rejtett kábelezéssel rendelkezik – ezáltal stabilabb adatátvitel és nagyobb tartósság garantált. A rezgéseket három csillapító-golyó és egy csillapító-tábla küszöböli ki a még folyamatosabb felvételek érdekében. 360°-os elforgathatóság a gimbal és a jármű egyidejű forgatásával oldható meg. Stabil, folytonos felvétel akár egy 90mm-es objektív használata mellett is elérhető.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom