ZENMUSE X7 (Lens excluded)

929.900 Ft

Zenmuse X7, 3 tengelyes gimbal és 6K kamera 24 MP, CMOS szenzor, cserélhető objektív, kompatibilis Inspire 2 drónnal.

Jelenleg nem elérhető.

DJI Zenmuse X7

A professzionális filmkészítésre tervezett Zenmuse X7 egy gimbalba integrált kompakt, Super 35 kamera, amellyel lenyűgöző felbontású és képminőségű felvételek készíthetők. Az Inspire 2-vel kombinálva a legmagasabb szintjét képviseli a csúcsminőségű légi felvételeknek. A 24 megapixeles, CMOS érzékelő 14 fényértéknyi dinamika tartománya hihetetlen mennyiségű részletet képes megőrizni, a 6K CinemaDNG mellett támogatja az 5.2K Apple ProRes-t valamint a folyamatos RAW sorozatfelvételt 20 képkocka / mp sebességgel, teljes 24 MP felbontásban.

Az X7-ben mutatkozik be a DL-Mount, a világ első, integrált objektív bajonettje, amely lehetővé teszi a négy prime lencse közötti gyors váltását. Az utómunka gyorsítása érdekében az új DJI Cinema Color System élethű, telt színekben rögzíti a videóanyagot. Ezen fejlesztések teljesen új távlatokat nyitnak a filmkészítők előtt és lehetővé teszik, hogy a jeleneteket valóban elképzeléseiknek megfelelően rögzítsék a DJI Zenmuse X7-tel.

Tökéletességre tervezve

Nagy kiolvasási sebessége révén az X7 Super 35 érzékelője RAW formátumú felvételeket 6K @ 30 képkocka / mp, illetve 3,9K @ 59,94 képkocka / mp sebességgel képes rögzíteni. A 26 mm-es érzékelőn az egyedi képpontok 3,91 μm nagyságúak, melynek következtében az X7 minden eddiginél nagyobb fényérzékenységgel és 14 fényértéknyi dinamikatartománnyal rendelkezik – sokkal szélesebbel, mint a Zenmuse X5S 12,8-as értéke.

Az X7 jel/zaj aránya 46 dB, amely 8 dB-el jobb az X5S-nél, színmélysége pedig eléri a 9,41 bitet. Mindezen jellemzők korlátlan kreatív lehetőségeket biztosítanak a filmkészítők számára és tovább egyszerűsítik a munkafolyamatokat még a legnehezebb forgatási helyzetekben is.

DJI DL-Mount rendszer

Az X7 az új FSI-Cu technológia előnyeit kihasználva sokkal vékonyabb felépítésű, melynek köszönhetően a fény nagyobb szögben képes az érzékelőt elérni, mely tovább növeli a fényérzékenységet. A vékony felépítés a kiváló érzékelés mellett ugyanakkor kisebb objektív foglalat használatát teszi lehetővé, amely súlycsökkenést eredményez.

A DL-Mount perem fókusztávolsága kevesebb mint 17 mm – amely a PL-Mount értékének nagyjából egyharmada. A kompakt objektív foglalatnak köszönhetően az X7 mindössze 630g az objektívvel együtt. Az X7 és az Inspire 2 mindössze 4 kg tömegű, ám ugyan azon nehéz felvételek rögzítésére képesek, mint a 40 kg-ot meghaladó, nehéz teherbírású drónszettek.

DL objektívek

A DJI négy alapobjektívet kínál a DL-Mount rendszerhez 16mm-től 50mm-ig terjedő gyújtótávolságokkal és akár 8K felbontással. A könnyű szénszálból készült és világelső optikusok által tervezett négy lencsét speciálisan az X7 csúcsminőségű érzékelőjéhez fejlesztett technológiákkal egészítették ki.

Még kreatívabb rugalmasság

Az X7 teljes potenciáljának kiaknázásához az Inspire 2 CineCore képfeldolgozó rendszerét frissítették CineCore 2.1-re, mely lehetőséget nyújt 6K / 30 fps CinemaDNG és 5.2K / 30 fps Apple ProRes szabványokkal történő rögzítésre még kreatívabb lehetőségekért az utómunka során.

A CineCore 2.1-be épített „EI mód” kiváló minőségű felvételek rögzítésére képes különböző érzékenységi szinteken. A továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer tovább csökkenti a zajt és feketeárnyalat-korrekciós rendszernek köszönhetően még jobb minőségű, részletgazdag felvételeket eredményez.

A kimagasló képfeldolgozási teljesítmény mellett a CineCore 2.1-ben egy új színrendszer is bevetésre került, amely a professzionális filmkészítők számára még nagyobb kreatív rugalmasságot biztosít az utómunkák során.

Mindent megváltoztat az elejétől a végéig

A DJI professzionális képalkotó rendszere által biztosított, széleskörű lehetőségek kiaknázása és a légi felvételek még könnyebb feldolgozhatósága érdekében a DJI büszkén mutatja be a vadonatúj DJI Cinema Color System-et.

Az új színrendszer egy teljesen új D-Log görbéből, valamint egy D-Gamut RGB színtérből áll. A professzionális filmkészítést szem előtt tartva a D-Log 15 fényértéknyi dinamikatartományt képes rögzíteni – két fényértékkel többet, mint a CineCore 2.0. A felvételek utómunkái új kreatív irányokat vehetnek az X7-tel, mely a felvételek kis-, és nagy fényerejű részeinek részletgazdagságát még alacsony fényviszonyok mellett is képes megőrizni.

A D-Gamut kiterjed az egész DCI-P3, a filmgyártásban leggyakrabban használt színtérre. A légi felvételekhez és állóképekhez igazított D-Gamut nagyobb zöld tónusú lefedettséget, ezáltal gyönyörű zöld színátmeneteket biztosít a felvételeken.

A D-Gamut optimális bőrszín-beállítást is kínál, biztosítva, hogy az élénk színek hűen adják vissza a bőr minden centiméterét. Az utómunka során a dedikált 3D-LUT alkalmazásával a bőrtónusok átmenete folyamatos lesz, még a legnagyobb expozíciós eltérések esetén is. A D-Gamut megalkotása során a manuális fényelés lehetőségét is szem előtt tartottuk, így a 3D-LUT használata nélkül sem válnak a bőrtónusok sárgás árnyalatúvá az utómunka során.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom